Æolusön

Välkomna till Æolusön (Sillfarsholmen) som är en ö i Göteborgs södra skärgård. Här har vi seglarläger hela sommaren. På dagarna seglar vi och på kvällarna hitta vi på roliga aktiviteter tillsammans. Det finns olika läger för barn och ungdomar mellan 10-16 år. Vi utlovar härliga sommarminnen och mycket skoj, både på havet och på land.

Medlemsavgift

Som medlem har du förtur att boka läger på Æolusön (OBS! Ej garanterad plats + att det är deltagaren på lägret som ska vara medlem) då ska medlemskap registereras för medlemskap 2022 senast 30 september.

Medlemsavgiften ingår inte i lägeravgiften utan betalas separat och är obligatorisk för våra lägerdeltagare.

För dig som har barn som är medlem sedan tidigare kommer medlemsavgiften som vanligt i slutet av året. Du behöver då INTE ansöka om nytt medlemskap för 2023.

Om barnet INTE är medlem vid bokning så ansöker man om medlemskap för 2023 efter den 20 oktober 2022.

En påminnelse på medlemsavgiften för alla kurs/lägerdeltagare kommer att gå ut i början av 2023 om den inte är betald.

 

Lägerdatum 2023    Webbshop  Kölista

 

Bokning görs via vår webbshop, vi tar inte emot bokningar via telefon eller mail.

 

Seglarläger 10-12 år 7 dagar.  Pris. 7 900kr   FULLBOKAT

Seglarläger 10-12 år 6 dagar.  Pris. 7 000kr

Du får lära dig seglingens grunder, till exempel hur man sätter segel, segla bidevind, halvvind, slör, läns, och hur man göra säkra slag, gippar och tilläggningar med mera. Vi bor tillsammans, leker, busar och träffar nya vänner!

 

Seglarläger 12-14 år 9 dagar. Pris. 9 500kr   FULLBOKAT

Du får lära dig seglingens grunder, till exempel hur man sätter segel, segla bidevind, halvvind, slör, läns, och hur man göra säkra slag, gippar och tilläggningar med mera. Detta läger vänder sig både till som är nybörjare men också till dig med mer erfarenhet. Du får också prova på kappsegling och lättare skärgårdsnavigering.

  

 

Kappsegling 13-15 år 9 dagar. Pris. 9 500kr   FULLBOKAT

För dig som är 13-15 år. Detta läger vänder sig till dig som har gått något av våra tidigare läger alternativt om du har motsvarande kunskap. Du får lära dig mer om kappseglingsteknik, avancerad trimning, kappseglingsregler, taktik och smarta manövrar m.m

 

Ungdomslägret 15-16 år 7 dagar. Pris. 8 200kr   FULLBOKAT

För dig som är 15-16 år. Detta läger vänder sig till dig som har gått vårt kappseglingsläger tidigare eller har motsvarande kunskap. Du får lära dig mer om sjöns alla regler, som att navigera m.m. Du kommer få bredda kunskaperna inom seglingen men också i att köra motorbåt. Det här lägret kan förbättra dina chanser att få jobb som instruktör hos oss på GKSS.

    

 

.

   

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Æolusön ⛵️ (@aeolusnews)

                       Kontakt

              

                    Irén Sköldberg

                   Administration seglarskola
                   seglarskolan@gkss.se