Allmän information

Allmän Information

Medlemsförtur

Är du medlem har du förtur att boka våra läger på Æolusön. (Det är deltagaren på lägret som ska vara medlem) För att förtur skall gälla måste medlemsskap för 2018 vara tecknat och betalt senast 1 oktober.

Anmälan

Anmälan till 2019 års seglarskola gör ni online i våran webbshop 

Kontrollera gärna innan om ni är kunder i webbshopen genom att trycka Glömt lösenord eller användarnamn. Får du då ett mail med lösenord o inloggning så är du redan kund annars tryck på registerering nya kunder.

 

När bokningen är gjord så får man ett bekräftelse mail som visar att man gjort en förfrågan. Observera att detta mail bara är en bekräftelse på din order och att man inte fått någon plats på lägret förrän man erhållit en faktura på mail.  

 

Hälsoblanketten är viktig att vi får in i god tid innan lägret eftersom vi lagar ca 180 portioner mat om dagen så görs stora matinköp med viss framförhållning. Det är vår ambition att ta hänsyn till allergier o likanade. Om barnet är mulltiallergiskt eller har andra medicinska besvär som tex diabetes kontakta gärna oss i god tid.

Under alla läger råder det nötförbjud men det kan finnas spår av nötter från tidigare aktiviteter. Vi har tyvärr inte möjlighet att alla behov kan tillgodoses till 100%.

 

Avbokning seglarläger/seglarkurs GKSS

Om avbokning sker 90 dagar före lägrets/kursens start återbetalas 80% av avgiften.
Om avbokning sker senare än 90 dagar före lägrets start tillfaller hela lägeravgiften GKSS.

Vid avbokning pga sjukdom/Skada återbetalas Kursavgiften om man har giltligt läkarntyg.  

Ordningsregler GKSS Seglarskola