GKSS söker ny ansvarig för seglarskolan

Varje år väljer ca 800 barn, ungdomar och vuxna att lära sig segla med oss. Basen för vår verksamhet är på GKSS i Långedrag. Seglarläger för ungdomar hålls på vår egen ö, Aeolusön, som ligger i Göteborgs södra skärgård. Våra kurser för vuxna utgår från både Långedrag under vår och höst samt från Marstrand under sommaren.

Vill du vara med och utveckla GKSS seglarskola?                                                                            Nu söker vi en ny seglarskoleansvarig.

Din uppgift blir att hålla ihop våra fantastiska seglarskoleutbildningar och vara spindeln i nätet som ser till att allt flyter som det ska. Det innebär att leda, utveckla och planera verksamheten tillsammans med GKSS grenledare och instruktörer. Det dagliga arbetet är både spännande och varierande och innefattar allt ifrån att administrativa uppgifter till att själv hålla i utbildningar och vara med ute i verksamheten.

Du är förmodligen mycket intresserad av segling och utbildning och tycker att det är lycka att lära ut segling.

Jobbet avser 40-50% deltid på ett helår. Under sommaren jobbar du mer intensivt.

Känner du att detta är ett jobb för dig så ber vi dig skicka ditt CV samt ett personligt brev till  thomas.rahm@gkss.se.  Du är välkommen med din ansökan senast den 17e januari. Tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Märk mailet: Seglarskolan GKSS

Uppdaterad: 2021-01-08